tisdag 17 augusti 2010

Sol, värme, glass

Nu är jag tillbaka efter två veckors semester i Nerja. Vilken skön semester det har varit: sol, värme, strand, sand, pool, glass, massa lek och sena nätter.

Första dagen när vi kom till Nerja åt vi middag halv elva på kvällen! Planet landade halv sju och sedan var det en taxiresa och installering i lägenheterna innan vi satte oss på en restaurang och åt vi middag. Det kändes jättespännande att få äta så sent.

Vardagarna flöt förbi med bad vid stranden och efter det avslutade vi dagen med ett dopp i poolen. Jag lekte jättemycket med Kevin. Kul! Självklart lekte jag med de andra också men vi två hade något speciellt tillsammans.

Konditionsträning fick vi också. Vi bodde i ett stort lägenhetsområde som låg högt ovanför stranden. Detta innebar 247 trappsteg från start till mål. Ibland tog vi vägen eftersom det var liite knepigt att bära Mirandas vagn uppför.

Schemat på kvällarna såg ut enligt följande: Barnen utfodrades hemma och de vuxna åt på restaurang. Nu låter det som om vi var på olika platser men när det vuxna åt middag lekte vi på olika lekplatser som låg intill. Innan vi tog den långa vägen uppför trapporna fick vi alltid en glass.

Maten var väl sisådär: pasta, pizza, pommes frites, hamburgare, nudelsoppa, äppeldricka och läsk. Mammas samvete stillades med att jag skall börja i skolan och där serveras det bra mat efter kostcirkelns alla regler.

Vi hann även med ett besök i Malaga, ett vattenland, hoppa lite studsmatta och hoppborg, shopping, fläta håret och ett pubbesök.

Nu är vi hemma i det svala Svedala igen och längtar tillbaka litegranna...Hoppas att det blir en ny resa snart....

Inga kommentarer: