måndag 9 februari 2009

Mot Hundfjället.....

I onsdags åkte en mycket fullastad silver saab till Hundfjället. Vi skulle ha åkt tidigt...absolut senast klockan tre sa pappa Fegge. Vi kom iväg halv fyra från Storvreta. Det var en lång bilfärd som vi hade framför oss men vi var laddade med filmer och annat pyssel i bilen. I Falun snurrade vi runt efter ett matställe men misslyckades helt. Vi åkte en bit till och stannade och åt vid ett värdshus, ett mycket bra val eftersom det fanns en mack där man kunde köpa! Strax innan nio landade vi vid stugan och jag fick välja rum. Det blev ett litet rum med en våningsäng. Mamma och jag delade systerligt på den undre slafen. De andra två familjerna var också på plats. Efter att vi hade packat upp och intagit lite mat så var det sängdags.

Pssst...mamma och pappa är inte överens:
1. Pappa anser att vi åkte 8 minuter över tre. Då vi lämnade huset och körde förbi brevlådan, det var liksom starten mot Hundfjället.
2. Mamma anser att vi åkte halv fyra. Efter att vi hade tankat och varit på apoteket. Då vi lämnade Storvreta och resan började med målet Hundfjället.
Vem har rätt....

Inga kommentarer: