tisdag 16 juni 2009




I går kom hon till slut som jag har väntat. Jag var inte riktigt säker på namnet, men till slut enades vi om att hon ska nog heta Miranda. Jag är inte riktigt säker, men hon får heta det nu för vi kan ju byta sen. Pappa tyckte att det kan ju vara lite taskigt att säga till henne när hon fyller tjugo att vi vill nog byta namn, så Miranda blir det. Jag fick hålla Syrran och hon sov jätte bra i min famn faktiskt bättre än hos någon annan. Söt tyckte jag att hon är också.

5 kommentarer:

Anonym sa...

VÄLKOMMEN lilla söta Miranda!!!
Vi längtar så efter att få träffa dig!!! PS, du har fått en jätte bra storasyster!!!

KRAM FAM. HENESTÅL

Anonym sa...

Välkommen till världen lilla underbara Miranda! Som sagt, du har fått världens bästa storasyster som kommer lära dig allt hon kan!! ; )

Kram från Marica, Kim, Sara & Emma

Anonym sa...

GRATTISkram till Dig Emilia för att du blivit storasyster fran Kerstin och morfar

Anonym sa...

Åååååhhh! Vilken söt lillasyster du har fått Emilia. Visste du att om min lillebror hade blivit en tjej så hade han fått heta Mira. Det är ju nästan som Miranda. Det är ett jättefint namn. Krama om mamma och pappa också och be dem krama dig från oss. :-)
/Maja (och resten av familjen Berg i Älvsjö)

Anonym sa...

Stort grattis Emilia! Jag lovar, du kommer att få världens bästa kompis om ett par år! Småsystrar är väldigt bra att ha: man kan köra med dom & få dom att göra precis det man vill! Massvis med kramar från Elin (mamma hälsar grattis & kram till din mamma & pappa)