lördag 15 december 2007

Idag var det livat

Först var vi och tittade på pappa och Gurra när det spelade match. Jag hoppades att de skulle vinna men varför vända trenden att förlora???? Kevin och jag följde med papporna till omklädningsrummet efter matchen. Vid fyra årsålder är det OK men jag vet inte om jag får följa med när jag blir tonåring. Förresten tror jag att jag står över, gamla gubbar...
Väl utomhus hittade vi ett rör som satt i marken. Det roliga med det röret var att vi skrek i det så högt vi kunde. Jag skrek: bakis och skakis. Love skrek: potatismos. Jag kommer inte riktigt ihåg vad Kevin skrek men roligt hade vi. Sen bar det iväg hem för jag skulle ju på kalas.

Ja kalaset gick i prinsesstema. Några pirater var det men vi prinsessor dominerade helt klart. Det var klänningar, klackskor, kronor, halsband, vingar smink och andra skönhetsattiraljer. Snacks, korv, fika, glass fick vi och till sist den efterlängtade godispåsen. Vissa prinsessor bytte stil efter ett tag och helt plötsligt uppenbarade sig Batman och spindelmannen, dessutom kom det en halvnaken dam springandes ibland. Mandis fick helt plötsligt för sig att hon skulle bada i toaletten ...tur att hon inte gjorde det! Jag rekommenderar badkaret, det är större!

Nu längtar jag efter julafton, för då får jag också paket!

Inga kommentarer: