fredag 27 april 2007

Vad var roligast idag fredag

Leka med Viktor på dagis, jag körde honom i en skottkärra.
Cykla ikapp med Kevin
Leka på lekplatsen
Äta maränger, glass, grädde och strössel. Morfar och Kerstin kom på besök=fika.
Blåsa stora såpbubblor. Morfar hade gett mig en burk med såpa och en stor "snara". Det var bara jag som kunde göra stoooora bubblor

Imorgon är det knatteridning och jag vill rida på Russin. Sedan blir det något bus med papporna eftersom mammorna är på MÖHIPPA. Jag har lärt mig ett nytt ord idag: MÖHIPPA!

På söndag skall jag på kalas. Det är min sommarkompis Bianca som fyller fyra år. Då åker silversaaben mot Stockholm.

På måndag skall jag fira valborg med Storvretagänget!

4 kommentarer:

Kerstin S L sa...

Vilka stora fina såpbubblor du lyckades göra igår, Emilia!
Vet du vad som var roligast för mig idag, lördag? Istället för att titta på TV tillsammans med morfar gick jag in på din blogg och där hade det hänt jättemycket sen sist. (Det var när du åkte skidor i fjällen). Jag har läst om allt roligt och tokigt och skrattat gott. Det var mycket bättre än TV och film för det var på riktigt och det handlade om DIG.I fortsättningen ska jag kolla varenda kväll vad du haft för dig.
Kram och H E J D Å !
Kerstin

Vad kul att ni vill lägga ner så mycket tid på Emilias blogg. Det är ett värdefullt dokument och samtidigt så underhållande. BRAVO!

Emilia sa...

Tack för att du tittar på min blogg. Jag gillar att dela med mig på alla sätt.
Kram Emilia

Anonym sa...

Hej!

Jag håller med föregående talare/skrivare. Det är jättekul att se och läsa om alla dina upptåg. Speciellt som vi inte träffas så ofta :)Trevlig valborg till dig och familjen. Stora kramar från A & G
PS. Hälsa även till familjerna :0 DS.

Anonym sa...

Det är roligt att bloggen uppskattas! Jag älskar att berätta vad jag har gjort, hur man skall göra saker och vem som gör fel!
KRAM