tisdag 1 maj 2007

Valborg

Vi skulle åkt in till Uppsala och tittat på forsränningen men vi gjorde något annat istället. Vi jagade runt i leksaksaffärer efter en hoppborg. På Nallens hittade vi en och den lastades in i bilen. Tack snälla mamma och pappa!

På eftermiddagen gästade vi familjen Götegård. Det var vi, Henstålarna och Glayo (Alles brorsa) som var inbjudna. Vi hade med oss hoppborgen och vi barn hoppade som aldrig förr! Det blev middag och glass efter det. Jag har infört att man får två glassar hemma hos Götegårdarna men det är endast när man har gäster. Annars är det bara en glass som gäller.

Föräldrarna åt mat medan vi tittade på film och lekte. Sedan blev det dags för majbrasan. Brasan var väldigt stor och varm. Den var fin att titta på men mest lockade lotteriet. Den här gången vann jag inget och dessvärre blev det nitlott på chokladhjulet också. Jag tror Gurra gjorde av 90:- på chokaldhjulet... Mamma Annica räddade kvällen genom att köpa choklad till Kevin och Love. Pappa och jag gjorde detsamma.

Det blev en sen nattning men vi hade skoj. Alla tre låg i stora sängen och kastade pappas "bajsjalingar" på varandra. Vi skrattade och busade i en halvtime ungefär, sedan släcktes lampan. Vi skulle ju "Maja" nästa dag.

Inga kommentarer: